Un grup de suport a l'Adrià, aquest dimecres davant l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat (ACN)
Un grup de suport a l'Adrià, aquest dimecres davant l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat (ACN)
Esplugues de Llobregat

Acció de suport al jove del CDR d'Esplugues de Llobregat en cerca i captura

L'Adrià fa 36 dies que és en lloc desconegut

RedaccióActualitzat

Aquest dimecres a la tarda, un grup de persones s'han concentrat davant de l'ajuntament d'Esplugues de Llobregat en suport de l'Adrià, el jove de 25 anys que està en cerca i captura acusat de rebel·lió i terrorisme.

Els ha convocat la plataforma "Adri, et volem a casa", per reclamar que l'Ajuntament li doni suport. Segons Efrem Blázquez, membre de la plataforma i amic de l'Adrià, volen que l'alcaldessa "no silenciï els veïns que volen donar veu al seu cas":

"Fa més d'un mes que no pot estar tranquil·lament al seu poble, i com a grup de suport venim aquí per denunciar la brutalitat amb la que estem veient atacats i atacades durant aquests mesos."

"El que li està passant a l'Adrià ens podria passar a qualsevol de nosaltres, i això ens obliga a actuar."

Han fet coincidir la convocatòria amb el ple municipal. Una quinzena de membres de la plataforma han entrat a la sala de plens amb pancartes:

 


A més d'exhibir les pancartes, han llegit la carta que la mare de l'Adrià ha fet pública aquest matí a través de Catalunya Ràdio.

Notícia relacionada - Els CDRs: dels talls de carretera a l'acusació de rebel·lió

 

L'Adrià, integrant del CDR d'Esplugues, està en cerca i captura des del 10 d'abril, dia en què van detenir Tamara Carrasco, del CDR de Viladecans.

Les ordres de detenció sortien d'una denúncia de la fiscalia contra les accions a carreteres i autopistes durant la Setmana Santa, en protesta per la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya.

Notícia relacionada: La CDR Tamara Carrasco, en llibertat amb mesures sense acusació de terrorisme

 

ARXIVAT A:
CDRProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut