El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font (dreta), i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ti…
El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font (dreta), i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó (esquerra)
Barcelona

Acaben les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de Peu del Funicular d'FGC

Actualitzat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha acabat aquesta setmana les obres de millora de l'accessibilitat de l'estació de Peu del Funicular dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), on s'ha instal·lat un ascensor i una passera que permet millorar l'accessibilitat a l'andana descendent (sentit Barcelona). Aquests treballs, que han suposat una inversió de 430.000 euros, s'emmarquen en el conjunt d'actuacions impulsades per Territori i Sostenibilitat per millorar l'accessibilitat a la xarxa de transport públic de les persones amb mobilitat reduïda. Actualment, la xarxa metropolitana d'FGC té un grau d'adaptació del 97%. Només queden pendents de ser adaptades les estacions de Sarrià (en licitació) i del Putxet, que es licitarà pròximament.

Anar al contingut