Pla obert on es poden veure tres agents de la Guàrdia Civil de paisà sortint de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida després de requer…
Pla obert on es poden veure tres agents de la Guàrdia Civil de paisà sortint de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida després de requerir informació de les comunicacions de l'1-O, el 2 de novembre de 2017. (Horitzontal)

Acaba el registre de la Guàrdia Civil a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida

Actualitzat

ACN Lleida.-Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de tres de la tarda s'ha acabat el registre de la Guàrdia Civil a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida que ha començat poc després de les deu del matí d'aquest dijous. Els agents s'hi han personat per segon cop en les darreres dues setmanes, aquesta vegada per recollir la informació i les comunicacions policials de l'1-O referents a la regió del Pirineu. Aquesta mateixa setmana la Guàrdia Civil s'ha personat a les principals comissaries del país per dur a terme el mateix requeriment. Una d'aquestes va ser la de la Seu d'Urgell on des de fa 3 anys no hi ha sala de comunicació que està traslladada a Lleida. És per això que la Guàrdia Civil s'hauria personat novament a la comissaria de Lleida.

La Guàrdia Civil ha desplaçat sis agents per dur a terme aquest escorcoll a la comissaria de Lleida. Anaven de paisà i amb cotxes que tampoc portaven la rotulació del cos policial. Han sortit de la comissaria pels volts de dos quarts de tres de la tarda amb diverses motxilles on suposadament han carregat la informació.

Anar al contingut