Absolts per manca de proves els tres veïns de Cervera acusats de la mort d'un marroquí

El jurat popular ha declarat no culpables els tres veïns de Cervera acusats de l'assassinat d'un jove marroquí el 2 de gener de l'any passat. El jurat els ha absolt després de considerar que no hi ha proves suficients que demostrin la seva implicació en el crim, que va acabar amb la vida d'Hamid Oulhadi. El seu cadàver, degollat i amb un fort cop al cap, va ser trobat per uns caçadors d'Igualada en una finca del terme municipal de Granyanella, a la Segarra. Els acusats fa un any i quatre mesos que estan en presó preventiva, des que van ser detinguts el 5 de gener de l'any passat. La fiscalia i l'acusació particular els demanaven 20 anys de presó.

Actualitzat

El jurat considera que no s'ha pogut provar, entre altres qüestions, que l'arma blanca que va provocar la mort de la víctima fos d'un dels acusats. A més, també ha tingut en compte que les declaracions dels tres joves no van ser contradictòries, i que els pèrits no van trobar ADN dels acusats al cadàver. El cos sense vida de la víctima va aparèixer en una finca de la Granyanella, a la Segarra.

Pocs dies després, els Mossos d'Esquadra van detenir els tres veïns de la capital de la Segarra, que fins ara han estat en presó preventiva. Fiscalia i acusació particular demanaven vint anys de presó per a cadascun d'ells, mentre que la defensa en sol·licitava la lliure absolució per falta de proves.

Anar al contingut