Els dos treballadors d'ambulància jutjats a l'Audiència de Barcelona (ACN)
Barcelona

Absolts els dos treballadors d'ambulància acusats d'abusar sexualment d'una pacient

RedaccióActualitzat

Els dos treballadors d'ambulància acusats d'abusar sexualment d'una dona que van recollir inconscient a Barcelona han quedat absolts. Segons l'Audiència de Barcelona, s'aprecien "dubtes raonables", "contradiccions" i "llacunes" en la versió de la presumpta víctima. 

El Tribunal, que reconeix la "persistència" de la dona en la denúncia, subratlla que va ocultar que havia pres cocaïna i alcohol amb un amic amb qui havia mantingut relacions sexuals hores abans, així com que van acabar barallant-se.

La dona va denunciar els dos treballadors d'ambulància per un delicte d'abús sexual l'agost del 2014, quan els dos empleats la van pujar al vehicle, a instàncies dels Mossos, perquè estava inconscient al carrer. Un cop a l'ambulància, la denunciant va recuperar la consciència i va demanar que la deixessin sortir. 
 

 

Segons la denúncia, va estar retinguda 14 minuts al vehicle, un fet corroborat pel GPS, i va ser llavors quan els dos acusats van abusar sexualment d'ella. El tribunal assegura que no hi ha cap prova que ho corrobori, com constatacions "físiques o biològiques", i que, per tant, no s'ha pogut demostrar.

A més, sosté que segons la versió de la dona, van estar-se deu minuts discutint amb els treballadors fins que va signar la renúncia voluntària al servei, i que llavors, segons remarca la sentència, "restarien únicament quatre minuts en els quals el conductor acusat possiblement va baixar i es va traslladar a la part posterior, va moure i ubicar la perjudicada, tal com ella mateixa va referir, cap a la part baixa de la llitera, i va iniciar els actes de naturalesa sexual, lapse temporal que és escàs i incompatible per a l'execució de l'esmentada operativa".

La sala reconeix que la seva tasca ha estat "especialment àrdua i complexa" ja que només comptava amb les dues versions contradictòries, la dels acusats i la de la presumpta víctima. El fiscal i l'acusació particular van sol·licitar set anys de presó.

ARXIVAT A:
Judicial
Anar al contingut