Barcelona

Absolen dels delictes més greus els mossos acusats de maltractar un detingut a la comissaria de les Corts

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a penes de multa per faltes de lesions tres mossos d'esquadra acusats d'haver maltractat un home a la sala d'escorcolls de la comissaria barcelonina de les Corts. El magistrat ha absolt un quart processat, el caporal José David L., de tots els càrrecs. En la sentència l'Audiència ha absolt els agents dels delictes contra la integritat moral i falsedat documental dels quals els acusava la fiscalia, que demanava per a ells més de cinc anys de presó. Els fets van passar el març del 2007 després que el Departament d'Interior va decidir instal·lar càmeres ocultes a la comissaria de les Corts per detectar possibles abusos policials.

Actualitzat
Els Mossos d'Esquadra acusats de reduir de manera violenta un detingut a la comissaria de les Corts han quedat absolts dels delictes més greus i només se'ls condemna per una falta de lesions.

Aquesta és la primera sentència sobre un dels casos captats per les càmeres ocultes que el Departament d'Interior va instal·lar el mes de març del 2007 a la comissaria de les Corts per detectar possibles abusos policials, i que la mateixa conselleria va denunciar a la fiscalia.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut