Actualitat blaugrana

Abidal té clar que vol jugar al Barça i forçarà la seva sortida de l'Olympique, que en demana 20 milions d'euros

Activitat frenètica als despatxos del Barça, on s'estan agilitzant d'allò més tant les altes com les baixes. El secretari tècnic, Txiki Begiristain, s'ha reunit avui amb el representant de diversos jugadors del Barça, Jorge Mendes, que és també el representant del central del Deportivo Jorge Andrade. El Barça vol resoldre el fitxatge del central en les pròximes hores, i no vol entrar en una subhasta per Chivu, per qui ja ha fet una última oferta. L'altre gran objectiu és Abidal, que ja és a Barcelona mirant de forçar la sortida del seu club, l'Olympique de Lió.

Actualitzat

El Barça ha millorat la seva proposta i ha passat dels 9 als 12 milions, però en cap cas arribarà al preu que demana l'equip francès. Avui el jugador és a Barcelona per intentar desbloquejar la situació. De moment ha transcendit que, en cas que no hi hagi cap novetat, Abidal no es presentarà amb l'Olympique de Lió dilluns que ve, per forçar la sortida de l'equip francès. La negociació pel lateral té força semblances amb la de Mahamadou Diarra, exjugador de l'Olympique de Lió. El migcampista va forçar el seu traspàs al Reial Madrid quan es va declarar en rebel·lia, i finalment va firmar per l'equip blanc.

L'altre objectiu blaugrana, el defensa romanès Christian Chivu, es troba en la part final de la negociació. El director esportiu de la Roma, Danielle Prade, continua negociant a Barcelona amb Ferran Soriano i Txiki Begiristain. Els dirigents barcelonistes han presentat l'última oferta: 15 milions d'euros. Ara el directiu romà es reunirà amb els dirigents de l'Inter de Milà, l'altre equip que s'ha interessat pels seus serveis, per saber quina és la seva proposta. Avui s'ha pogut veure per Barcelona Jorge Mendes, representant de Thiago Motta, que ha passat per les oficines del club, on s'ha vist amb Txiki Begiristain. Un cop acabada la trobada, s'han desplaçat a l'hotel Joan Carles I, on ja podrien haver treballat en una segona opció en el cas que fallés l'opció Chivu, la dels centrals portuguesos Jorge Andrade, del Deportivo, i Pepe, del Porto.

Gio ja és del Feyenoord i Giuly podria marxar en breu

El Barça està mirant de sincronitzar entrades i sortides. El ritme de les baixes, de moment, és fluid. Gio van Bronckhorst ja ha estat presentat aquest migdia pel Feyenoord després de rebre la carta de llibertat. Els pròxims dies es podria concretar el traspàs de Giuly a l'Olympique de Marsella o al Mònaco. Amb aquestes, ja serien quatre les baixes: Gio, Giuly, Saviola i Motta, tot i que aquest últim encara ha de resoldre la liquidació del seu contracte i trobar club, un tema que també ha tractat Jorge Mendes aquest matí amb Txiki.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut