Barça

Abidal nega que tingui intenció de retirar-se i desmenteix tenir cap acord per tornar al Barça

Eric Abidal ha negat que tingui intenció de retirar-se al final d'aquesta temporada i ha assegurat que està molt molest per les informacions que asseguraven que ja havia arribat a un acord amb el Barça per ser el nou director tècnic de les escoles del club blaugrana.

Actualitzat

Éric Abidal ha negat que tingui intenció de retirar-se al final d'aquesta temporada i ha assegurat que està molt molest per les informacions que asseguraven que ja havia arribat a un acord amb el Barça per ser el nou director tècnic de les escoles del club blaugrana.

Abidal no ha encaixat gens bé que es publiqués que venia a Barcelona a fer-se càrrec de la direcció de les escoles del futbol base i que es retirava del futbol actiu. Quan va deixar el club blaugranana, Sandro Rosell li va prometre aquest càrrec quan es retirés. Abidal, que té 35 anys, assegura que té contracte amb l'Olympiacos grec i que encara no ha decidit què farà un cop acabi la temporada.

El jugador francès ha viatjat aquest dijous a Barcelona en el mateix avió que el Panathinaikos de Dusko Ivanovic, pròxim rival del Barça a l'Eurolliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut