Barça

Abidal confia a poder arribar en plena forma a Wembley i assegura que s'ha sentit molt estimat

Un dels homes amb qui Josep Guardiola compta per jugar la final de la Lliga de campions a Wembley és el francès Éric Abidal. El defensa, que està superant amb èxit un càncer de fetge, va explicar en una entrevista a la televisió del club que espera estar al cent per cent davant el Manchester el 28 d'aquest mes. Abidal, una persona agraïda, vol acabar la seva carrera al club blaugrana i no dubta a dir que vol seguir vivint a Catalunya i agafar el català com el seu segon idioma, darrere del francès.

Actualitzat
El jugador francès va explicar que els preparadors físics el coneixen molt bé i "saben què he de fer per estar al màxim". Abidal va expressar com se sent després de viure una cosa com aquesta: "Quan et passa una cosa així, d'un dia per l'altre la vida et pot canviar i a mi m'ha canviat molt, sobretot el caràcter. Per això, segueixo fent-me revisions perquè ara m'ha tocat el fetge, però demà pot ser una altra cosa. A mi m'agrada fer-me revisions cada mes perquè així vaig tenir la sort que em detectessin el tumor".

El jugador es va mostrar més que agraït a l'afició blaugrana pel suport que ha rebut i assegura que s'ha sentit molt estimat amb tots els missatges que ha rebut de tot arreu. "Vaig sentir que tenia els seguidors darrere meu i cada vegada que sentia aquells aplaudiments, fins i tot quan ja era a la llotja, em van donar més força per tornar".

A més, Abidal es troba molt a gust vivint a Barcelona. A la festa de celebració del títol de Lliga, el francès es va dirigir al públic en català, i al programa ja va advertir: "Em vull adaptar plenament perquè vull quedar-me a viure aquí".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut