El símbol d'una abella enmig de tributs florals com a homenatge a les víctimes (Reuters)
El símbol d'una abella enmig de tributs florals com a homenatge a les víctimes (Reuters)
Manchester

Abelles tatuades per recordar les víctimes de l'atac de Manchester

Als últims dies s'han intensificat els tatuatges d'aquests insectes, que simbolitzen el treball dur i la solidaritat en aquesta ciutat anglesa

RedaccióActualitzat

L'abella és el símbol dels treballadors de Manchester. Ara també s'ha convertit en el símbol per recordar les víctimes de l'atemptat de dilluns passat a la ciutat britànica. Tatuar-se una abella és una manera d'homenatjar els 22 morts que hi va haver al concert d'Ariana Grande al Manchester Arena. Una idea que s'ha anat estenent al Regne Unit i a altres llocs del món.

La icona de l'abella representa, des de fa temps, la classe obrera de Manchester. Recorda la importància dels treballadors durant la Revolució Industrial a la ciutat. Molta gent vol fer-se ara un tatuatge amb el dibuix d'aquest insecte, que representa el treball, la resistència i la solidaritat, per mostrar els seus sentiments cap a les víctimes del concert.

Als últims dies no para d'haver-hi crides en diferents comptes de Twitter per fer-se aquests tatuatges:

Des del dia de l'atemptat, les xarxes socials s'han omplert amb imatges en aquest sentit:

 

 

 

La mare d'una noia de 15 anys que va morir en l'atac, també s'ha fet un tatuatge amb l'abella. La Charlotte Campbell s'ha fet inscriure sobre el seu cor el nom de la seva filla, "Olivia", i al seu costat, el dibuix d'aquest insecte tan representatiu de Manchester.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut