La policia avisa, a través de les xarxes, que Salah Abdeslam és "un home perillós"
La policia avisa, a través de les xarxes, que Salah Abdeslam és "un home perillós"
Figueres

El Mossos d'Esquadra neguen que un dels terroristes de París passés per un control a Figueres

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra desmenteixen que Abdeslam Salah, l'home més buscat per la policia a Europa després dels atemptats de divendres 13 a París, passés fa poques setmanes per Catalunya, on se li va fer un control d'alcoholèmia.

El director general de la Policia, Albert Batlle, ha negat aquesta informació en una entrevista a Rac1:


Aquest divendres, El Punt-Avui publicava que els serveis d'intel·ligència espanyols investigaven el pas de Salah per l'Empordà ara fa unes setmanes. El seu nom coincidiria amb el document d'identitat que va mostrar un home a qui es va aturar en un control d'alcoholèmia en una carretera dels afores de Figueres. Segons la informació, l'home va donar positiu, se li va immobilitzar el vehicle i la policia el va guardar en un dipòsit fins que, passats uns dies, el propietari del cotxe va dipositar els diners de la multa i el va poder recuperar.

Ja divendres, el conseller d'Interior en funcions, Jordi Jané, no va confirmar la informació:

"S'estan publicant moltes informacions que no corresponen a la realitat. No hem de caure en un alarmisme innecessari."

Nascut a Brussel·les el 1989, Abdeslam Salah és germà de Brahim Abdeslam, un altre terrorista que va participar en els atemptats de divendres 13 a París. Brahim es va immolar divendres al Boulevard Voltaire. Un tercer germà, Mohamed Abdeslam, va estar detingut per la policia belga després dels atemptats, però desprès se'l va posar en llibertat en comprovar que no tenia relació amb els fets.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut