Efectes de la tempesta a Lleida
Efectes de la tempesta a Lleida
Barcelona

A una part de Catalunya s'esperen tempestes i l'altra presenta un risc elevat d'incendis, segons Protecció Civil

Aquest dissabte acabarà amb xàfecs i tempestes a moltes zones de ponent, Pirineu i interior de Tarragona, acompanyats de ventades fortes i calentes

RedaccióActualitzat

Protecció Civil recomana molta precaució. A una part del país s'hi esperen fortes tempestes, i a l'altra el risc d'incendis és molt elevat.

A partir del migdia es preveien tempestes a tot el Pirineu i a les comarques de Pontent.

Aquest dissabte acabarà amb xàfecs i tempestes a moltes zones de ponent, Pirineu i interior de Tarragona, acompanyats de ventades fortes i calentes.

Diumenge començarà amb cel mig ennuvolat i alguns xàfecs a Girona, amb tendència a estendre's a altres sectors del nord a la tarda.

El Departament d'Interior està en contacte permanent amb les activitats de lleure, com colònies i campaments que es fan a la zona; i recorda que cal apartar-se de rius i zones inundables durant les tempestes.

Per altra banda, el pla especial d'emergència per incendis, l'INFOCAT, està en estat de prealerta a les comarques del Baix Llobregat, el Vallès Occidental, el Priorat, la Noguera, les Garrigues, l'Anoia, el Bages, l'Alt Urgell i el Pallars Jussà. Protecció Civil demana extremar la precaució i evitar accions de risc que puguin generar un incendi forestal.
Anar al contingut