Jove detingut per tocaments
Jove detingut per tocaments
Barcelona

A la presó un jove per tocaments i agressió sexual a quatre noies a Barcelona

RedaccióActualitzat

El jutge ha decretat aquest diumenge l'ingrés a la presó d'un home de 25 anys detingut divendres pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor de tres agressions sexuals, un abús sexual i dos delictes de lesions a noies de Barcelona.

Segons ha informat aquest diumenge la policia catalana en un comunicat, el detingut actuava sempre de la mateixa manera: assaltava les víctimes per darrere, amb una mà els tapava la boca i amb l'altra realitzava els tocaments. Les tirava a terra si la resistència era molt activa, la qual cosa ha provocat lesions en alguna d'elles.

L'última víctima es va posar a xisclar, i això va fer que uns ciutadans la socorreguessin i que dues persones que corrien per la zona poguessin atrapar el presumpte agressor i retenir-lo, fins que va arribar una patrulla de la comissaria del districte de Sants-Montjuïc que el va detenir.

 

 


 


 

Es tracta d'un noi de nacionalitat sueca que estava de vacances a la capital catalana, per la qual cosa els Mossos no han trobat antecedents per aquest tipus de delicte.

La Unitat d'Investigació de Sants-Montjuïc s'ha fet càrrec de les investigacions i, fins avui, ha aconseguit localitzar i prendre declaració a quatre víctimes.

Anar al contingut