Moment de l'atracament al supermercat, enregistrat a les càmeres de seguretat
Moment de l'atracament al supermercat, enregistrat a les càmeres de seguretat

A presó per dos atracaments amb un tornavís a Segur de Calafell

L'atracador, que va robar en una gasolinera i un supermercat, té una seixantena d'antecedents      

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres, 3 d'agost, un atracador que havia robat amenaçant amb un tornavís en una gasolinera i un supermercat de Segur de Calafell, al Baix Penedès. El detingut, de 39 anys, nacionalitat espanyola i veí de Cunit, acumula 64 antecedents per delictes contra el patrimoni.

El primer robatori va ser al voltant de les 20.30 hores del dia 25 de juny, en una benzinera de Segur de Calafell. Un individu va entrar a l'establiment i en veure que la dependenta no era a dins, va intentar forçar la caixa registradora amb un tornavís. En no aconseguir-ho va optar per emportar-se-la. Quan anava a fugir es va creuar amb la treballadora, a la qual va amenaçar d'agredir-la si li barrava el pas.

El segon delicte es va perpetrar pels volts de les 20.15 hores del 29 de juliol en un supermercat també de Segur de Calafell. En aquest cas, el lladre també va amenaçar les treballadores amb un tornavís. Va anar a una de les dues línies de caixa obertes i va amenaçar la treballadora que li faria mal si no col·laborava. Després de buidar la caixa, va anar a l'altra treballadora i va repetir la mateixa acció. Un cop va obtenir la recaptació de les dues caixes, va fugir de l'establiment.

Amb els indicis que els investigadors van recollir en els dos robatoris, van iniciar les indagacions que els van permetre identificar el presumpte autor dels fets. Aquest va ser localitzat i detingut dimecres passat al Vendrell. L'endemà, el 4 d'agost, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar l'ingrés a presó.

Anar al contingut