Exterior de la discoteca 2046 de Granollers
Exterior de la discoteca 2046 de Granollers
Granollers

A presó dos joves per la violació d'una noia als lavabos de la discoteca 2046 de Granollers

RedaccióActualitzat

Ingressen a presó dos detinguts la matinada de Divendres Sant, 14 d'abril, per la presumpta violació en grup d'una noia a l'interior de la discoteca 2046 de Granollers.

Segons fonts policials, els dos detinguts, tots dos majors d'edat, van passar a disposició judicial l'endemà dels fets i el jutjat de guàrdia en va decretar l'ingrés a presó preventiva.

Segons el relat d'alguns testimonis penjats a la xarxa, els fets van tenir lloc als volts de les cinc de la matinada de divendres al lavabo de la discoteca.

Una cinquantena d'entitats vallesanes han fet un comunicat en què denuncien les pressions per part dels responsables de la discoteca sobre la víctima de l'agressió sexual per evitar que denunciés els fets davant els Mossos d'Esquadra. Asseguren que van culpabilitzar la noia i no li van oferir l'atenció correcta.

 


 

Davant les crítiques per la gestió dels fets d'alguns dels testimonis, els responsables de la discoteca han assegurat en un comunicat també difós a les xarxes socials que la seva actuació es va "ajustar sempre als protocols establerts", atenent a la víctima i retenint els presumptes agressors fins l'arribada dels mossos. També ofereixen la seva col·laboració a la justícia per "esclarir els fets" i "condemnen" tot tipus d'acte "que atempti contra les llibertats sexuals".

 

 

La Taula d'Igualtat de Gènere de Granollers ha manifestat el seu suport a la dona que ha denunciat l'agressió sexual en grup dins de la discoteca i la seva indignació i rebuig davant dels fets. 

Anar al contingut