Barcelona

"A Pera picada", la primera sèrie de Televisió de Catalunya produïda per a mòbils, a TV3

En una clara aposta per les noves tecnologies i els nous mitjans de distribució digitals, TV3 ha estrenat aquest dilluns la sèrie "A Pera picada", la primera sèrie que Televisió de Catalunya ha produït exclusivament perquè es visioni a través del telèfon mòbil. "A Pera picada" té com a protagonistes principals Joan Pera i el seu fill, Roger, que en aquesta ocasió interpreten els seus personatges a la vida real, és a dir, dos actors que són pare i fill i que protagonitzen la sèrie.

Actualitzat

"A Pera picada" és una sèrie per a mòbils amb una trama pròpia que consta de 13 capítols de 3 minuts de durada aproximadament.

Hi ha dues maneres de veure els capítols a través del mòbil:

- Enviant un missatge al 7033 amb la paraula clau PERA per descarregar-se l'últim episodi disponible. L'usuari rep un enllaç que li permet descarregar el vídeo o accedir al portal mòbil de la sèrie.

- Entrant a http://wap.tv3.cat/aperapicada amb el navegador del mòbil. Aquesta opció permet descarregar-se els capítols que cada setmana s'aniran penjant al portal mòbil.

Tota la informació sobre la sèrie, així com les instruccions per descarregar-se els capítols al mòbil, estan disponibles a http://www.tv3.cat/aperapicada.

Ara que la sèrie arriba al final, TV3 ha ofert tots els capítols d'"A Pera picada" en una sola entrega, aquest dilluns a la nit.

Anar al contingut