Parlament 2006

A més de les propostes electorals els pressupostos de l'Estat també es debaten a la campanya

Segon dia de la campanya per a les eleccions al Parlament de Catalunya i segon dia de propostes i de crítiques als rivals. Artur Mas ja parla del seu govern i veu "falta de confiança" en José Montilla per no haver dimitit com a diputat a Madrid. El candidat del PSC-CpC li ha tornat les crítiques qualificant de "gratis total" els suport de CiU als pressupostos. Entre les propostes, Carod ha presentat el seu pla d'infraestructures apostant pel tren i Josep Piqué ha reclamant més inversió en Educació. Joan Saura, com Mas, ha retret a Montilla que no hagi dimitit com a diputat.

Actualitzat

El presidenciable de Convergència i Unió, Artur Mas, ha avançat que si forma govern hi incorporarà algun independent. Ha criticat també el seu rival José Montilla per no haver enunciat al seu escó a Madrid. Per Mas, això demostra que no confia gaire a presidir la Generalitat.

El candidat del PSC-CpC ha respost les crítiques de Mas qualificant de "gratis total" el suport de CiU als pressupostos de l'Estat. Al seu parer només han donat aquest suport per evitar votar amb els populars. Montilla ha ironitzat que CiU s'ha adonat "una mica tard" de la bondat de les inversions previstes a Catalunya.

El presidenciable d'Esquerra Republicana, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha centrat avui en infraestructures per negar bàsicament la necessitat del Quart Cinturó.

El candidat del PPC a la Generalitat, Josep Piqué, ha alertat que Catalunya està "un 25% per sota de la mitjana espanyola de despesa en educació i formació" i "molt lluny de la mitjana europea".

I el presidenciable d'ICV-EUiA, Joan Saura, entén que Montilla hagi d'anar avui al Congrés a votar els pressupostos, però també sosté que ja hauria d'haver dimitit de diputat a Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut