Actualitat blanc-i-blava

A l'Espanyol preocupen els errors de concentració, que costen partits com el de Valladolid, i l'estat de Lafuente

No només no hi va haver reacció, sinó que, a més, es van tornar a cometre errors infantils que van costar a l'equip tres punts. L'Espanyol ha encadenat la pitjor crisi de resultats en aquesta Lliga i ha vist com l'ascendent en el que s'havia instal·lat deixava al descobert greus problemes de concentració. Aquesta baixada de rendiment més la lesió d'Iñaki Lafuente preocupen un Ernesto Valverde que demana, com va fer Zabaleta, més treball i sacrifici.

Actualitzat

A Almeria, va ser durant els minuts finals del partit i a Valladolid, en els primers segons. Els finals i els inicis dels enfrontaments s'estan revelant com l'autèntica assignatura pendent de l'Espanyol aquesta temporada. I és que dos errors de concentració en els darrers partits han portat l'Espanyol a la seva pitjor crisi de resultats d'enguany i rebaixa les seves aspiracions a la Lliga.

Per això, Valverde vol incidir en aquests aspectes de cara a la visita del Betis diumenge al Lluís Companys. De cara a aquest enfrontament, també preocupa l'estat d'Iñaki Lafuente. El basc es va lesionar als inicis de la segona part del partit contra el Valladolid i cal veure quin és l'abast de la lesió. En cas que fos un problema de gravetat, el club assegura que està preparat per si s'ha de contractar algun porter. No obstant, Valverde confia plenament en el jove del planter Kiko Casilla. El d'Alcover va debutar a Primera al Nuevo Zorrilla i espera continuar defensant la porteria de l'Espanyol les vegades que faci falta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut