Parc de Bombers de Sant Andreu, a Barcelona, en una imatge d'arxiu
Parc de Bombers de Sant Andreu, a Barcelona, en una imatge d'arxiu
Barcelona

A judici un bomber que va gravar d'amagat al vestidor de dones

La Fiscalia li demana sis anys de presó

Actualitzat

L'Ajuntament de Barcelona serà acusació particular en el judici contra un bomber, després que tres companyes el van denunciar per haver-les gravat al vestidor. Va passar fa gairebé tres anys i, ara, el cas està pendent de judici.

El dispositiu el va descobrir de manera casual, i per sorpresa, una de les bomberes que treballava al Parc de Sant Andreu de Barcelona el 26 de setembre del 2015, tal i com va avançar La Vanguardia. Era, aparentment, un llapis de memòria, al vestidor de dones, on es canviaven les 3 bomberes que hi treballaven. En realitat, es tractava d'una microcàmera en forma de "pen drive" que contenia fins a 13 arxius on es veien imatges de les dones amb roba interior, nues o assecant-se el cos, i detalls de les seves parts íntimes. I entre les imatges també es veia, en 3 ocasions, la cara del presumpte autor de les gravacions, un company de feina.

 

Així ho recull l'escrit de la fiscalia, que també diu que l'acusat s'hauria aprofitat de la seva condició de treballador del parc de bombers per gravar-les mentre es canviaven de roba i es dutxaven. El document també recull dos missatges que l'acusat hauria enviat des del mòbil a les companyes on reconeix els fets i demana perdó.

"Sóc el puto porc fill de puta de la càmera; primer de tot ho sento i me'n penedeixo al 100%. Mai he fet una estupidesa tan gran i juro que mai més tornaré a fer res dolent."

El bomber està suspès de funcions i sou. Demanen per a ell sis anys de presó i 3.000 euros per cadascuna de les afectades per 3 delictes contra la intimitat.

 

ARXIVAT A:
Judicial
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut