Proves de promoció interna al funcionariat
Proves de promoció interna al funcionariat
Barcelona

A començament d'any es convocaran noves places públiques

Aquest cap de setmana es fan proves de promoció interna del cos de funcionaris

RedaccióActualitzat

La Generalitat té a punt el calendari per a oposicions. A principis de l'any vinent es començaran a convocar les 7.000 places públiques que va anunciar el president Puigdemont al debat de política general.

Seran places de nova creació al cos dels Mossos d'Esquadra i també al de Bombers. A més, també hi haurà places destinades a un gruix important de treballadors que ara són interins.

La mesura es prendrà de forma immediata un cop s'aprovin els pressupostos, després d'anys sense convocatòries, com també ha passat en el cas de la promoció interna de funcionaris.

Aquest cap de setmana es fan les proves per a 309 places de promoció interna i s'hi han presentat 295 aspirants a aconseguir llocs de comandament. La Generalitat defensa que forma part d'un projecte per captar talent intern i també extern.

La secretària d'Administració i Funció Pública de la Generalitat, Meritxell Masó, ha dit que la voluntat és començar a convocar les proves a principis d'any:

"La nostra voluntat és que en el mateix moment que hi hagi pressupostos es podrà fer aquesta oferta pública i progressivament s'aniran convocant exàmens el 2017 i el 2018."

Els sindicats presents a la Taula de la Funció Pública han reclamat a la Generalitat que multipliqui per quatre o per cinc l'oferta d'ocupació públic en l'administració catalana.

 

Anar al contingut