Madrid

A Aguirre li surten més "ranas": s'investiguen diversos dels seus alts càrrecs

Després que Aguirre va assegurar que només li havien sortit "ranas" dos alts càrrecs dels 500 que va nomenar, ara són diversos els esconsellers investigats per corrupció

RedaccióActualitzat

Fa poc més d'un any, Aguirre assegurava que només dos dels alts càrrecs que havia nomenat li havien sortit malament. Ho va fer en una comissió d'investigació a l'Assemblea de Madrid sobre la corrupció. La van citar a propòsit de la imputació de dos exconsellers del seu govern en l'operació Púnica i en el cas Gürtel. Preguntada sobre la qüestió, va pronunciar aquesta frase, que, avui, pren un altre valor.

Aquells dos exconsellers que, segons la dirigent del PP, li havien sortit "rana", han passat a ser diversos els investigats en casos de corrupció. Els dos inicials eren els exconsellers Francisco Granados, en presó preventiva pel cas Púnica, i Alberto López Viejo, que s'enfronta a una petició de 46 anys per la Gürtel.

Ara s'hi afegeix Ignacio González, però la llista no s'acaba aquí. Hi ha dos exconsellers més d'Aguirre imputats en la trama Púnica: són Lucía Fígar i Salvador Victoria. I també l'exgerent del partit Beltrán Gutiérrez.

♦ Aguirre deixa la direcció del PP de Madrid pels escàndols de corrupció

A tots ells, cal sumar-hi un nombrós grup d'exalcaldes i regidors de localitats madrilenyes, que eleven fins a la vintena les persones de confiança d'Aguirre implicades en casos de corrupció.

Aquest matí, un grup de persones disfressades de granotes esperaven la dirigent popular a les portes de l'Audiència, on ha declarat en el judici del cas Gürtel.


L'expresidenta madrilenya s'ha mostrat especialment afectada per la detenció d'Ignacio González fins al punt que en parlar-ne se li ha escapat el plor.  
 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut