Barcelona

Zaragoza diu que Mascarell ha deixat el PSC

El secretari d'Organització del PSC, José Zaragoza, diu que Ferran Mascarell ha preferit ser al govern que a l'oposició en aquesta legislatura. Zaragoza afegeix que Mascarell els ha comunicat verbalment que deixa el partit, després d'acceptar ser el nou conseller de Cultura en el govern d'Artur Mas.

Actualitzat
José Zaragoza ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que Mascarell "va comunicar verbalment que es donava de baixa" i que "ha preferit canviar de projecte polític". El secretari d'organització dels socialistes ha dit "que el senyor Mascarell ha preferit en comptes d'estar a l'oposició anar al govern".

Zaragoza afegeix que, amb aquesta i altres incorporacions, Artur Mas està configurant un govern que s'allunya del consens. Pel secretari d'organització del PSC, "Mas ha començat amb signes polítics de confrontació: la presència del senyor Prenafeta, el nomenament del senyor Felip Puig..." Zaragoza ha criticat que el nou govern "no busca consensos, busca anar en contra de la resta de partits".

També sobre el nou executiu català, el secretari d'Organització socialista qüestiona que sigui el "govern dels millors" que anunciava Mas, ja que molts dels integrants no han destacat en la vida social catalana.
 
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut