Segona A

El Barça B guanya el Guadalajara (0-1) amb un gol de Luis Alberto

Un solitari gol de Luis Alberto a tretze minuts del final li ha valgut al Barça B per superar el Guadalajara (0-1) i sumar la segona victòria de la Lliga. Els d'Eusebio han marcat jugant amb deu homes per expulsió de Sergi Gómez.

Un solitari gol de Luis Alberto a tretze minuts del final li ha valgut al Barça B per sumar la segona victòria de la Lliga. Els d'Eusebio han marcat jugant amb deu homes per expulsió de Sergi Gómez.

El Guadalajara ha començat fort el matx, davant un Barça B que es presentava amb les absències de Sergi Roberto i Deulofeu. Després del domini local, sense ocasions clares, l'equip d'Eusebio a poc a poc s'ha anat sacsejant el domini local. Al descans, empat a zero.

A la segona, idèntic guió, i el Guadalajara que ha pogut obrir el marcador amb una doble ocasió que ha refusat Oier. Els blaugranes no han trobat profunditat en el seu joc, i l'equip local ha apretat amb clares ocasions en busca de la seva primera victòria a la Lliga. A més, el Barça B ha vist com Sergi Gómez era expulsat en veure la targeta vermella després de fer caure el local Kepa, quan aquest encarava la porteria defensada per Oier.

Quan semblava que l'equip d'Eusebio tindria problemes per evitar la derrota, amb una jugada personal de Luis Alberto al 79 els blaugranes han firmat el primer gol. En els últims minuts, el Guadalajara ha buscat l'empat i l'ha tinguda amb un xut d'Espín que ha marxat fregant el pal de la porteria d'Oier.