"Ei, Caitlin! Sóc en Ryan. Com estàs?", pregunta la parella invisible. "Estic bé! A la feina. Tu com estàs?" Amb Invisible Boyfr…
"Ei, Caitlin! Sóc en Ryan. Com estàs?", pregunta la parella invisible. "Estic bé! A la feina. Tu com estàs?" Amb Invisible Boyfriend, l'usuari es crea una parella a mida. (Foto: Washington Post)
Estats Units

Una app per crear una "parella invisible" revoluciona les xarxes

Invisible Boyfriend permet intercanviar missatges de mòbil amb una parella fictícia feta a mida

RedaccióActualitzat

Us heu inventat algun cop una parella invisible per evitar preguntes sobre la vostra vida amorosa o per evitar algú en particular? Ara una aplicació per al mòbil posa més fàcil donar proves d'aquesta "relació".

Invisible Boyfriend és una app que en només 5 dies ja s'ha fet viral. Disponible als Estats Units, l'aplicació permet fer-se una parella "a mida": l'usuari pot triar variables com el nom, l'edat o els interessos i, per 25 dòlars al mes, enviar-se missatges amb la parella ideal. També es pot crear la història de com ens vam conèixer amb aquesta persona; a partir d'una plantilla on podem omplir els espais, decidim si va ser en un bar, en unes vacances o en una festa, per exemple.

També n'hi ha una versió femenina: Invisible Girlfriend.

Missatges de persones reals

El que va començar fa un any com un projecte guanyador en un concurs de "start-ups" s'ha convertit en una empresa exitosa amb un gran nombre de treballadors contestant aquests missatges; només aquest dimecres, tres dies després que es llancés l'aplicació, 5.000 persones es van unir a la xarxa.

Molts mitjans anglosaxons s'han començat a fer ressò d'aquesta app i de les possibles conseqüències emocionals per als usuaris: la creació de perfils tan ideals pot provocar "enamoraments". És important destacar que els missatges no els contesta una sola persona, sinó que podem arribar a rebre respostes de sis o set parelles fictícies.

Matthew Homann, fundador de l'empresa, apuntava al "Washington Post" que l'usuari "forma part de la broma. Sap que és un servei al qual s'ha apuntat. No és un substitut de l'amor". La companyia estudia, en un futur, implantar nous serveis; l'enviament de cartes o de flors al lloc de feina.

Anar al contingut