Rajoy, en una roda de premsa dilluns a Madrid. (Foto: EFE)
Demanen que se citi Rajoy a declarar com a testimoni.
Madrid

Una acusació demana a Ruz que citi Rajoy a declarar com a testimoni

L'Associació d'Advocats Demòcrates per Europa ha demanat també la declaració dels exministres populars Francisco Álvarez Cascos Fernández, Javier Arenas Bocanegra, Jaime Mayor Oreja i Rodrigo Rato Figaredo, entre d'altres.

Actualitzat
L'Associació d'Advocats Demòcrates per Europa (ADADE) ha sol·licitat al jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz que citi a declarar, com a testimoni en la causa que investiga la presumpta comptabilitat B del PP, el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. Segons l'escrit de l'acusació particular, el seu testimoni cal perquè expliqui si va percebre les quantitats 45.000 euros els anys 2009 i 2010, que és el que va dir l'extresorer del PP Luis Bárcenas durant la declaració de dilluns passat. 
 
"Bárcenas ha reconegut que quan figura en els seus apunts les abreviatures M.R, M Rajoy i Mariano R, es referien a Mariano Rajoy com a perceptor d'importants quantitats en metàl·lic, per la qual cosa resulta obligat que se'l convoqui judicialment per confirmar o no tals extrems". 

ADADE ha demanat també la declaració dels exministres populars Francisco Álvarez Cascos Fernández, Javier Arenas Bocanegra, Jaime Mayor Oreja i Rodrigo Rato Figaredo, entre altres.
Anar al contingut