Fotografia difosa pel PP en el seu compte de Twitter dels trabucaires disparant.
Fotografia difosa pel PP en el seu compte de Twitter dels trabucaires disparant.
Cardedeu

Un regidor del PP de Cardedeu denuncia que els trabucaires el van assetjar durant la festa major

Uns quinze membres de la Colla de Trabucaires de la localitat, segons el grup popular, van formar dues files davant de la casa del regidor i van començar a cantar l'himne del PP, mentre una de les persones cridava a obrir foc i disparar a discreció

RedaccióActualitzat

Els fets van passar el matí del 17 d'agost davant del domicili particular del regidor Jaume Gelada. Durant la festa major de la localitat, i com és tradició, se celebren les "despertades", en què els trabucaires es passegen pel poble disparant salves de pólvora per despertar els veïns.

El Partit Popular de Barcelona denuncia que els trabucaires de Cardedeu, al Vallès Occidental, van assetjar i intimidar el regidor popular del municipi quan van fer una "despertada" davant de casa seva.

Allà es van presentar uns quinze membres de la Colla de Trabucaires de la localitat, que, segons el grup popular, van formar dues files. Aleshores, van començar a cantar l'himne del PP mentre una persona cridava a obrir foc i disparar a discreció.

Segons el PP, els trabucaires van disparar salves de pólvora a cada ordre apuntant cap al domicili del regidor, que va observar-ho tot des del  balcó durant més de quinze minuts. Per això ha interposat una denúncia a la policia local.

En declaracions a Catalunya Informació, el president provincial del PP català, Alberto Vilagrasa, assegura que va ser un assetjament contra el regidor perquè cantaven l'himne del PP i no anaven acompanyats de la Policia Local.

Versió dels trabucaires

Els Trabucaires de Cardedeu asseguren que van recórrer els principals carrers del municipi i van disparar 600 pistons per tota la localitat i que el PP només en vol treure rèdit polític. Ho ha explicat també a Catalunya Informació Manuel Álvarez, portaveu dels trabucaires.

Anar al contingut