Niça

Un nen de vuit anys declara en una comissaria a França per apologia del terrorisme

L'endemà de l'atemptat contra "Charlie Hebdo", el nen va dir a la classe: "Jo no sóc Charlie, estic amb els terroristes"

RedaccióActualitzat

Ahmed, un nen de vuit anys, va prestar declaració aquest dimecres en una comissaria de Niça, acompanyat dels seus pares. L'acusen de defensar els terroristes responsables de l'atac contra la seu de la revista "Charlie Hebdo". L'advocat de la família afirma que el director de l'escola on va Ahmed es va queixar davant del pare per l'actitud del seu fill. L'endemà de l'atemptat contra el setmanari, el 8 de gener, el nen va dir a classe: "Jo no sóc Charlie, estic amb els terroristes."

Arran d'aquestes paraules, el nen el van citar a una comissaria de Niça per prendre declaració. Juntament amb els seus pares, Ahmed va estar dues hores a les dependències policials. En presència dels agents, el petit va negar haver dit que "els periodistes mereixien morir" i no va ser capaç de definir el que significava la paraula "terrorisme". L'advocat es va mostrar indignat per la citació i va denunciar que es tractava d'un cas "sense sentit" a causa de l'edat del nen.

Des de la comissaria de Niça s'afirma que aquest cas és "més complex del que sembla" i s'apunta que l'alumne no va comparèixer només per les seves declaracions sobre el terrorisme. "Nosaltres no fem cap més comentari perquè el cas està obert", informa una font policial.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut