Nova York

Un jove negre mata dos policies a Nova York en venjança per la violència policial

L'agressor, que havia amenaçat la policia a les xarxes socials, s'ha acabat suïcidant acorralat per les forces de seguretat

RedaccióActualitzat

Un jove de 28 anys i raça negra ha disparat a boca de canó a dos policies que patrullaven dins del seu vehicle pels carrers de Brooklyn, a Nova York.

El jove hauria matat els policies en venjança després dels últims casos de violència racial i de la mort de diversos afroamericans a mans de policies blancs.

L'agressor s'ha acabat suïcidant en una estació de metro propera al lloc dels fets, acorralat per les forces de seguretat. Hores abans havia agredit la seva exparella a Baltimore.

Abans de l'atac havia penjat unes fotos de la pistola a Instagram amb les etiquetes #shootthepolice i #RIPErikGarner i #RIPMikeBrown, en referència als recents casos de violència policial contra ciutadans negres. I més explícit en el missatge: "Ells en maten un dels nostres, doncs matem-ne dos dels seus."

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha condemnat l'assassinat dels dos policies a sang freda i l'alcalde de Nova York, Bill de Blasio, ha fet una crida a denunciar qualsevol amenaça publicada a internet i les xarxes socials contra les forces de seguretat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut