Ramon Laso dirigint-se a la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona per sentir el veredicte del jurat popular. (Foto: ACN)
Ramon Laso dirigint-se a la sala de vistes de l'Audiència de Tarragona per sentir el veredicte del jurat popular. (Foto: ACN)
Els Pallaresos

Un fill de Ramon Laso ven patrimoni de la parella del seu pare, de qui no han trobat el cos

Laso el van condemnar a 30 anys per l'assassinat de la seva companya i el seu cunyat, sense que hagin aparegut cap dels dos cadàvers

Actualitzat

Un fill de Ramon Laso, condemnat a 30 anys per l'assassinat de la seva parella i el seu cunyat als Pallaresos, al Tarragonès, ha posat a la venda patrimoni familiar de la companya del seu pare, Julia Lamas, de qui no han trobat el cos, segons ha explicat l'advocat de la família Lamas, Pere Sutil. El fill de Laso disposava suposadament d'uns poders atorgats pel seu pare i per la mateixa parella desapareguda.

L'Audiència de Tarragona va condemnar el mes passat Ramon Laso a 30 anys de presó per la mort de la seva companya, Julia Lamas, i del seu cunyat, Maurici Font, dels quals mai han aparegut els cadàvers. A l'acusat ja el van condemnar el 1993 per matar la seva dona i un fill de sis anys, però dels 57 anys de presó de condemna només en va complir sis per bona conducta.

El matrimoni tenia un altre fill que era un nadó quan van passar els fets, criat per la seva família materna a Andalusia, i que ara intenta vendre el patrimoni, entre altres coses, el xalet que Ramon Laso i Julia Lamas compartien als Pallaresos. L'advocat de la família Lamas explica: "Fins que no hi hagi sentència ferma, no es pot certificar la mort de Julia i, mentrestant, temem que el fill de Laso faci mal ús del patrimoni de la desapareguda".

La família prepara una denúncia davant la sospita que els poders siguin falsos, ja que, presumptament, hi ha un precedent en aquest sentit. Ramon Laso ja va intentar, presumptament, posar a nom seu el cotxe de Julia Lamas amb el DNI d'ella, però el va sorprendre el fill de la víctima i l'hi va impedir, segons va testificar el fill de Lamas en el judici que es va fer a l'Audiència de Tarragona.

Anar al contingut