Mallorca

Un empresari sorteja els apartaments del seu complex hoteler a Mallorca amb participacions de 150 euros

Un empresari nord-americà ha posat en marxa una iniciativa pionera. George Scott es volia jubilar i volia vendre un dels seus complexes hotelers a Mallorca però tenia dificultats. Per accelerar la venda, ha acordat, amb els seus advocats, muntar un sorteig davant notari. Les persones que hi vulguin participar han de comprar un dels 33.333 bonus a un preu de 150 euros, quantitat amb què es podria aconseguir una casa o un apartament a l'illa. Amb la venda d'aquests bonus, l'empresari suma els 5 milions d'euros que val el complex hoteler. La iniciativa és pionera a l'Estat espanyol.

Actualitzat
Mallorca és un destí turístic molt popular. La iniciativa de Scott ha aixecat molta espectació a Europa però també a la mateixa illa. Tal com explica l'empresari, la proposta és temptadora perquè, amb el cost d'omplir el dipòsit del cotxe tres vegades, es pot tenir una caseta o un apartament a Mallorca. Se sortegen tres cases, valorades en uns 400.000 euros, i set apartaments que costen entre 200.000 i 300.000 euros. L'empresari ha deixat molt clar que la iniciativa és legal i que es farà amb totes les garanties. Es gestiona a través de la seva pàgina web.

Vendre habitatges per sorteig és pioner a Espanya però és una pràctica habitual als Estats Units. Les associacions de professionals i experts en el mercat immobiliari miren la proposta amb atenció ja que podria ser un nou mètode per vendre pisos, sobretot en moments de crisi.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut