El cantant va arribar a dir en veu alta el nom de l'agressor abans de morir a l'hospital.
El cantant va arribar a dir en veu alta el nom de l'agressor abans de morir a l'hospital.

Un conegut raper grec vinculat amb l'esquerra mor apunyalat a Atenes

La policia ha detingut el suposat agressor, un home de 45 anys vinculat al grup neonazi Alba Daurada. Un portaveu de la formació ha negat cap vinculació amb l'assassinat. La mort del músic ha contribuit a tensar més l'ambient en el segon dia consecutiu de vaga de funcionaris al país.

RedaccióActualitzat
Grècia viu aquest dimecres el segon dia consecutiu de vaga de funcionaris. Escoles tancades i hospitals amb serveis mínims en protesta pels plans del govern d'acomiadar 15.000 funcionaris i fer canviar de feina a 25.000 més. Els sindicats denuncien que els intents de desmantellar el sector públic, al qual el govern acusa de malgastador i corrupte, només faran que empitjorar la situació dels grecs, enfonsats en sis anys de recessió.

L'ambient de la jornada s'ha tensat encara més per l'assassinat a ganivetades aquest dimecres de matinada d'un conegut raper vinculat amb l'esquerra. La policia ja ha detingut el suposat agressor, relacionat amb el grup neonazi Alba Daurada.

Pavlos Fyssas, nom real del raper conegut com Killah P, estava seguint un partit de futbol en una cafeteria al barri d'Amfiali i a la sortida l'esperaven una quinzena de persones per atacar-lo. El cantant el van traslladar a l'hospital de Tzanneio i poc abans de morir va arribar a dir en veu alta el nom de l'agressor.

La policia ha detingut un home de 45 anys vinculat a la formació d'extrema dreta Alba Daurada. Un portaveu del partit ha negat cap vinculació amb l'assassinat. Killah P, de 34 anys, cantava hip-hop des de l'any 97 i les seves lletres tenien un marcat to social i crític.
Anar al contingut