Sant Pol de Mar

Un casament inesperat tanca la segona temporada de "La Riera"

Contra tot pronòstic, la Maribel i en Carlos s'han casat, malauradament per a en Sergi. Aquest ha estat un dels impactes del capítol especial de "La Riera", amb el qual TV3 ha posat el punt final a la segona temporada del serial. Però n'hi ha hagut més: en Claudi descobreix que l'Estel Mas és morta i que la Sònia va estar enamorada d'ell; en Lluís ha sabut que serà pare el mateix dia que ha sortit malparat de la reestructuració de la fonda, a la qual torna l'Ernest, i la Mercè recupera en Toni i passa pàgina al passat, llançant-se a la piscina per tancar les ferides obertes amb la mort del seu marit.

Actualitzat
Com no podia ser d'una altra manera, el capítol d'aquest diumenge també ha obert nous fronts de cara a la temporada vinent. El més destacat és l'augment de la tensió sexual entre en Claudi i la Sònia, que pot desembocar en una crisi matrimonial amb l'Ernest, o la incertesa que s'obre en el futur d'en Lluís.

A més, en aquesta darrera entrega de la temporada hem conegut un nou personatge a la cuina de Can Riera, l'Imma, la nova cuinera de postres, que en el seu primer dia de feina s'ha endut una impressió no gaire bona dels nous companys. Amb l'excepció d'en Sergi...

Al setembre els espectadors de "La Riera" es retrobaran amb tots ells.

Programa especial de Catalunya Ràdio des de Sant Pol de Mar

Catalunya Ràdio ha fet un programa especial des de Sant Pol de Mar per seguir en directe l'últim capítol de "La Riera". El programa, presentat per Pere Mas, ha començat a les deu del vespre i s'ha fet des de l'estudi mòbil situat al pavelló esportiu d'aquesta població del Maresme, un dels escenaris de la sèrie. El programa ha comptat amb l'assistència d'actors del serial; el director, Esteve Rovira, i tots els oients que han volgut assaborir el capítol a través d'una pantalla gegant.

El capítol també s'ha pot seguir i comentar a Twitter, a través de l'etiqueta #finalriera.

Una audiència d'estrella Michelin

"La Riera" acaba la temporada, que va començar el 6 de setembre del 2010, amb 425.000 espectadors de mitjana i una quota del 22,7%. En relació amb el primer any d'emissió, la sèrie ha incrementat en 59.000 els espectadors, i en 3,4 punts la quota de pantalla.

Com a dada curiosa, el capítol més vist d'aquesta temporada ha estat l'emès la nit de Nadal, que va registrar 570.000 espectadors de mitjana i una quota del 24,1%.

A més, l'extraordinari seguiment del culebron s'estén a altres finestres de consum. Així, les remissions dels capítols al 33 també tenen una molt bona acollida, i "La Riera" s'ha erigit com el programa més vist dels portals de TV3. Des del setembre fins ara, se n'han fet 11.123.000 visionats i s'han vist ni més ni menys que 2.464.000 hores de la sèrie a demanda.

Qui s'hagi perdut aquest darrer capítol pot mirar-lo a la pàgina web de "La Riera".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut