Barcelona

Troben un cocodril de 90 cm al pantà de Can Borrell, al parc de Collserola

Sorpresa majúscula la que es va emportar dilluns una família que passejava per la vora del pantà de Can Borrell, al Parc de Collserola. Hi van trobar un cocodril d'un metre de llargada i, en comptes d'arrencar a córrer, que hauria estat comprensible, el van atrapar, que no va ser feina fàcil. El més probable és que l'animal fos abandonat per algú que el tenia com a mascota. Ara l'han portat al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Masquefa.

Actualitzat

Fa uns 90 centímetres de llarg i en edat adulta pot arribar a fer dos metres i mig. És un caiman que una família va trobar dilluns a Collserola mentre passejava per la zona del pantà de Can Borrell. La família el va veure al pantà i va decidir treure'l d'allà pel seu compte i sense valorar-ne les conseqüències. El cocodril va mossegar un dels mebres de la família i després van avisar el cos d'Agents Rurals, que van ser els que el van traslladar fins aquí, al Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya, a Masquefa. És un carnívor, que captura petits mamífers, ocells, peixos, amfibis i rèptils. Tenir-lo en captivitat, a més de perillós, és molest i resulta car. Per això, probablement, va acabar abandonat.

No és la primera vegada que un cocodril arriba al Crarc, però sí que és el primer que hi arriba després de ser alliberat en un àmbit natural. Al Crarc hi ha tres cocodrils més, el més gran és un que els seus propietaris havien comprat a Egipte. Quan es va fer gran no van saber què fer-ne i el van portar fins al Crarc.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut