La segona marxa de secundària compta amb el suport del mestre balear Jaume Sastre.
La segona marxa de secundària compta amb el suport del mestre balear Jaume Sastre. (Foto: @assembleagroga)
Salt

Tret de sortida de la segona marxa per l'educació pública a Catalunya a Salt

Una seixantena de persones, amb el suport de Jaume Sastre, comencen a caminar des de Salt per criticar les retallades en educació i demanar als docents que no apliquin la LOMCE

RedaccióActualitzat

Tret de sortida de la segona Marxa per l'educació pública de Catalunya que compta amb el suport del mestre balear Jaume Sastre. Unes seixanta persones han començat a caminar aquest dissabte des de Salt en una mobilització que té per objectiu criticar les retallades en l'educació, donar a conèixer la iniciativa legislativa popular que impulsen en defensa de l'educació pública i vol servir com un crit perquè els docents que no apliquin la LOMCE el proper curs.

Amb pancartes i semarretes grogues, els manifestants han sortit de Salt. Durant vuit dies caminaran passant per les comarques de la Selva i del Maresme, per arribar a Barcelona, on es preveu que es faci una gran mobilització. L'organització espera que es vagin sumant participants al llarg del recorregut.

Per la seva part, Sastre ha explicat que a les Balears es començarà el curs amb un dia de vaga i després enduriran mobilitzacions amb vagues de fam i indefinides.

 

Anar al contingut