Seròs

Tres gossos salvatges ataquen per segon cop una granja de Seròs

Aquest cop, però, només han mort dues ovelles

RedaccióActualitzat

Tres gossos salvatges han tornat atacar una granja de la població de Serós, al Segrià. Els fets han tingut lloc la matinada d'aquest dilluns. Una manada de gossos salvatges ja havia atacat una altra explotació del mateix propietari que es va saldar amb la mort de 200 ovelles, la setmana passada. Aquest cop, però, l'amo dels animals hi ha arribat a temps i només n'han mort dues.

El responsable de les granges, Ramón Agustí, ha explicat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, abans de posar la denúncia, que els gossos haguessin matat més animals si ell no hagués intervingut disparant-los amb una escopeta de perdigons per espantar-los. A més a més, Agustí ha detallat que en aquest últim atac, hi han participat tres gossos salvatges, un de dimensions més gran que els altres.

D'aquesta manera, els agents rurals segueixen intentant localitzar la manada de gossos que fa els atacs, amb l'objectiu d'atrapar-los o bé sacrificar-los. El granger, però, ha dubtat de l'actuació dels agents, ja que ell mateix creu que "els gossos se'ls ha d'atrapar caminant i no pas en cotxe, com fan els agents, perquè el soroll espanta els animals".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut