Teresa Romero amb el seu marit i el seu advocat a la sortida dels jutjats (Foto: EFE)
Teresa Romero amb el seu marit i el seu advocat a la sortida dels jutjats (Foto: EFE)

Teresa Romero i l'exconseller de Sanitat de Madrid no arriben a cap acord en l'acte de conciliació

El marit de l'auxiliar d'infermeria s'ha mostrat molt molest perquè l'exconseller de Sanitat de Madrid no s'ha presentat a la cita i hi ha enviat un advocat

RedaccióActualitzat

Teresa Romero, l'auxiliar d'infermeria que es va contagiar de l'Ebola, i l'exconseller de Sanitat Javier Rodríguez havien de trobar-se aquest dijous per assistir a un acte de conciliació i mirar d'arribar a un acord abans que l'auxiliar d'infermeria presenti, en els pròxims dies, una demanda en defensa del seu dret a l'honor.

Les parts no han arribat a cap entesa. A la sortida dels jutjats, Javier Limón, marit de Teresa Romero, ha criticat que l'exconseller de Sanitat no s'hi hagi presentat. En el seu lloc, ha assistit un lletrat de la Comunitat de Madrid, que s'ha negat a arribar a atendre les demandes del matrimoni.

Acompanyat per Teresa Romero i per un dels seus advocats, Javier Limón ha destacat que ells havien vingut amb "totes les intencions" de conciliar i que ara hauran de valorar si presenten una demanda. "No entenem per què no ha vingut. Sempre s'ha queixat que no volíem parlar amb ell i aquest era el lloc", ha afegit.

L'exconseller de Sanitat Javier Rodríguez va dimitir del seu càrrec després d'assegurar que si ell ho hagués fet malament, "ella no estaria parlant i Espanya continuaria tenint Ebola".  

Anar al contingut