Sant Joan Despí

Televisió de Catalunya llança el Canal Super3, el seu canal de dibuixos en català

Televisió de Catalunya llançarà el 18 d'octubre el seu nou canal infantil. Serà durant la celebració de la 13a edició de la Festa dels Súpers a l'anella olímpica del parc de Montjuïc. El nou canal està adreçat a infants i preadolescents fins als 14 anys. Els seus continguts buscaran transmetre valors constructius i que ajudin els menors a formar-se com a persones i com a ciutadans.

Actualitzat
Basant-se tant en el món imaginari com en el món real, els continguts respondran a la voluntat de Televisió de Catalunya de ser una televisió pública de qualitat basada en els valors i en la creació de referències de prestigi que permetin aconseguir la màxima incidència social.

El canal serà multiplataforma. La seva estrena coincidirà amb el d'un nou portal anomenat Super3.cat. A això cal afegir la "Revista dels súpers" i un club d'activitats culturals, esportives, socials i solidàries.

La programació s'adequarà als hàbits de vida dels infants, tenint en compte les estacionalitats que marca el curs escolar, amb les vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu, així com altres celebracions que mereixin programacions especials, tant amb campanyes de potenciació de valors com amb la commemoració d'efemèrides.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut