Sant Joan Despí

TV3 estrena "Divendres", el programa de tardes conduït per Xavi Coral i Espartac Peran

TV3 vol convertir totes les seves tardes en divendres en un programa distès i divertit que traslladi tota la setmana l'alegria dels divendres a la tarda. Aquest és l'objectiu que es planteja el programa "Divendres" que s'estrena aquest 18 de setembre, a dos quarts de cinc de la tarda, conduït per Xavi Coral i Espartac Peran. El programa compta amb un equip de reporters i col·laboradors i una sintonia de "Love of lesbian".

Actualitzat
"Divendres" estarà conduït per Xavi Coral, des del plató, i Espartac Peran, que visitarà diferents poblacions catalanes amb un estudi mòbil durant quatre dies de la setmana i que els divendres es retrobarà amb Coral.

Tots dos conductors estaran acompanyats d'un equip que presentarà l'actualitat d'una forma distesa: Anna Simón comentarà com ens arriben les notícies, Miqui Esparbé serà el reporter del programa; l'Ana Boadas s'encarregarà de repassar l'actualitat de TV3 i ensenyar en primícia gags del "Polònia" mentre que Carles Sánchez revisarà l'actualitat del món televisiu aliè a TV3.

El programa comptarà amb col·laboradors com ara l'actriu Sílvia Abril o l'humorista Berto Romero i també pretén buscar la participació dels qui estan al davant de la pantalla a través d'SMS i de la web del programa.

Durant la presentació de "Divendres", Xavi Coral ha volgut destacar que és un programa "divertit, però no d'humor", mentre que Espartac Peran ha explicat que amb les seves connexions per diverses poblacions catalanes es marca l'objectiu de "convertir allò local en universal".
Anar al contingut