Atenes

S'entrega un militar grec buscat per l'assassinat d'un raper antifeixista

El militar, que seria militant del partit neonazi Alba Daurada, havia parlat amb l'assassí confés del raper, Yorgos Rupakiás, una hora abans del crim i també tres minuts després dels fets, segons es va comprovar a través dels registres de les trucades telefòniques.

RedaccióActualitzat
Un militar retirat buscat per les autoritats gregues des de la setmana passada per la seva presumpta implicació en l'assassinat del raper Pavlos Fyas s'ha entregat aquest divendres a la policia.

El militar, que podria militar al partit neonazi Alba Daurada, havia parlat amb l'assassí confés del raper, Yorgos Rupakiás, una hora abans del crim i també tres minuts després dels fets, segons es va comprovar a través dels registres de les trucades telefòniques.

Prèviament, durant un interrogatori policial, el mateix autor del crim havia admès que aquest militar l'havia contactat per telèfon i li havia demanar anar al cafè on era la víctima de l'assassinat.

En l'última setmana s'han detingut nombrosos dirigents d'Alba Daurada, a més de membres de la forces de seguretat, suposadament implicats en activitats criminals de l'organització feixista. A més, la cúpula del partit ha estat imputada sota els càrrecs de pertinença a "banda criminal" i el líder d'Alba Daurada ha ingressat a la presó.
Anar al contingut