Mas saluda la reina Letícia en presència de Felip VI i Núria de Gispert. (Foto: EFE)
Mas saluda la reina Letícia en presència de Felip VI i Núria de Gispert. (Foto: EFE)
Girona

Salutació cordial de Mas i Felip VI en arribar al sopar de la Fundació Príncep de Girona

Hi ha hagut una encaixada de mans i han parlat gairebé un minut

RedaccióActualitzat

Salutació cordial entre Artur Mas i Felip VI en l'arribada al sopar de la Fundació Príncep de Girona. El nou monarca espanyol ha presidit al Palau de Congressos de la ciutat el lliurament dels premis de la fundació, un acte en què ha afirmat que ha volgut "fer la Corona més present a Catalunya". Al lliurament de premis als joves emprenedors no hi ha anat el president de la Generalitat, sinó el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i també la dona del president, Helena Rakosnik.

Un cop tancat l'acte, Mas s'ha adreçat a l'Auditori i, al vestíbul, s'ha obert pas entre la gent per anar a saludar cordialment Felip i la reina Letícia. Hi ha hagut una encaixada de mans i han parlat gairebé un minut al costat de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

La trobada informal entre el president i Felip VI era una de les imatges més esperades de la jornada. Mas ja va ser fa una setmana a la proclamació del nou rei espanyol i després el va saludar al besamans posterior a la cerimònia al Congrés dels Diputats.

Anar al contingut