Barcelona

Recoder estudia suprimir alguna de les estacions de la futura línia 9

La Generalitat es planteja suprimir alguna de les estacions de la futura línia 9 del metro per rebaixar-ne el cost. Ho ha dit el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, que també ha deixat clar que no es pot garantir la inversió de 100.000 milions d'euros prevista pel Pla Nacional d'Infraestructures fins al 2020.

Actualitzat
Lluís Recoder ha admès dificultats en la construcció de la línia 9 del metro i ha dit que per poder avançar en la infraestructura s'estan estudiant diverses mesures. Entre altres coses Recoder ha destacat que actualment hi ha projectades més de 50 d'estacions per una vintena de quilòmetres, cosa que vol dir una estació cada 500 metres, i que, potser, no cal fer-les totes ara. El govern català també estudia "el cost d'aturar les tuneladores, que és un cost important".

Recoder concretarà dimarts que ve al Parlament com es veurà afectat el Pla Nacional d'Infraestructures amb la retallada pressupostària. De moment ja ha deixat clar que no pot garantir el pressupost de 100.000 milions d'euros previst fins el 2020.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut