El president espanyol, Mariano Rajoy. (Foto: EFE)
El president espanyol, Mariano Rajoy. (Foto: EFE)
Vílnius

Rajoy, sobre els treballadors de RTVV: "Com voleu que no els entengui?'"

Responent a la pregunta sobre la situació dels 1.800 treballadors que han perdut la feina, Rajoy ha respost: "Com voleu que no els entengui?'". I ha afegit que confia que la millora de la situació econòmica d'Espanya impedeixi el tancament de més empreses.

RedaccióActualitzat

Des de Vílnius, on ha assistit a la cimera entre la UE i l'anomenat Partenariat Oriental, el president espanyol s'ha referit al tancament de la Radiotelevisió Valenciana. Mariano Rajoy ha subratllat que la decisió de la Generalitat valenciana deu haver estat "molt difícil".

Responent a la pregunta sobre la situació dels 1.800 treballadors que han perdut la feina, Rajoy ha respost: "Com voleu que no els entengui? Perdre una feina no és un tema menor. És un tema, per qui ho pateix, per qui perd la feina, molt poc agradable, que li dificulta molt la vida i genera dubtes i inquietuds de cara al futur. Per tant, els entenc i crec que és enormement dolorós'". I ha afegit que confia que la millora de la situació econòmica d'Espanya impedeixi el tancament de més empreses.

 

Anar al contingut