Barcelona

Rajoy defensa la unitat davant la "radicalitat" de dirigents com Mas

El president del govern espanyol també ha criticat els que dibuixen una Espanya negra per desgastar-lo electoralment, en clara referència a Podemos

RedaccióActualitzat

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, és avui, dissabte, a Barcelona per tancar un fòrum sobre la reforma fiscal organitzat pel PP.

Rajoy hi ha tornat per defensar els valors de la unitat, els principis constitucionals i la moderació davant de la radicalitat que, segons ha dit, encarnen dirigents com el president de la Generalitat, Artur Mas.

En la primera visita que fa a Catalunya des que Artur Mas va convocar les eleccions per al 27 de setembre, Rajoy ha assegurat que avançar els comicis només obeeix a interessos partidistes. Ha acusat el president de la Generalitat i la presidenta d'Andalusia d"anar a la seva" i deixar de banda els interessos generals dels ciutadans.

El president del govern espanyol també ha criticat els que dibuixen una Espanya negra per desgastar-lo electoralment, en clara referència a Podemos.

També ha assegurat que la reforma fiscal que es va començar a aplicar l'1 de gener i la resta de mesures que ha pres el seu executiu han permès a Espanya sortir del pou. I ha pronosticat un creixement econòmic per al 2015 de més del 2%, i ha afirmat que Espanya serà el país de la UE que més creixerà aquest any.

Camacho defensa l'agenda reformista de Rajoy

En el mateix acte, la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha reivindicat l'agenda reformista del president del govern espanyol davant de l'"històric ridícul" i l'"agenda de divisió" del president català. I també s'ha referit a la falta d'experiència de Podemos a l'hora de governar.

 "Davant de l'agenda de divisió, ruptura i enfrontament de Mas, hi ha l'agenda reformista de Rajoy. Davant dels riscos de populismes independentistes, de populismes bolivarians i veneçolans, i de tertulians que saben de tot, són molt simpàtics, però només saben parlar i no han gestionat mai res; aquí hi ha un partit que dóna resultats, governa i gestiona."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut