Sant Joan Despí

Pujol qualifica de "vanitosa" Sánchez-Camacho i li reprèn que critiqués les subvencions a Òmnium Cultural

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha censurat la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, per haver demanat la retirada de les subvencions a Òmnium Cultural. En declaracions al programa "Els matins" de TV3, Pujol ha dit que Sánchez-Camacho actua per "vanitat" i li ha demanat que es comporti. Per l'expresident català, "la diferència que va de Vidal-Quadras a Sánchez-Camacho és la que va de l'orgull a la vanitat".

RedaccióActualitzat
Sobre la polèmica al voltant d'Òmnium Cultural, Pujol ha dit que "no se li ha de fer absolutament cap cas" a la presidenta del PP català, i ha afegit que Sánchez-Camacho "ha d'entendre que ha de tenir un punt de contenció", una afirmació que ha rematat amb un "escolta, noia, comporta't".

Els acords entre CiU i el PP al Parlament, Pujol els ha defensat, i ha reflexionat: "Amb qui hem de pactar per aconseguir coses a nivell espanyol? Doncs amb el govern espanyol."

La polèmica sobre Òmnium Cultural s'ha originat amb les reclamacions del PP perquè el govern deixi d'atorgar "subvencions milionàries" a entitats com Òmnium, quan s'estan aplicant dures retallades en polítiques socials. L'executiu va anunciar la firma d'un conveni per valor d'1,4 milions d'euros amb l'entitat catalanista, després que la presidenta del PP català suggerís que Òmnium hauria de deixar de rebre diners públics per destinar-los a sanitat. La presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, va proposar a Sánchez-Camacho que els populars catalans tornessin les subvencions rebudes per ajudar a garantir la sanitat pública a Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut