La Cerdanya

Pujol es retira a la Cerdanya per mantenir-se al marge de la tensió informativa

En una casa de la Cerdanya, propietat del seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola, és on l'expresident i la seva esposa han passat els últims dies

RedaccióActualitzat

Jordi Pujol i una part de la seva família han optat per mantenir-se al marge de la tensió informativa que ha comportat la seva confessió, on reconeixia que durant més de 30 anys havien amagat diners a l'estranger sense declarar a Hisenda.

Aquesta és la casa, a la Cerdanya, propietat del seu primogènit, Jordi Pujol Ferrusola, on l'expresident i la seva esposa han passat els últims dies.

Aquest dissabte a la tarda, el fill gran dels Pujol-Ferrusola ha abandonat la casa acompanyat d'una noia. La mateixa que al cap d'un parell d'hores hi ha tornat per tancar portes i finestres.

Malgrat la tranquil·litat de la Cerdanya, l'arribada de Pujol no ha passat inadvertida. "La Vanguardia" fins i tot han publicat imatges de l'expresident a l'interior de la casa. Diversos mitjans catalans i espanyols s'han desplaçat fins a la comarca en conèixer la presència de Jordi Pujol.

 

Anar al contingut