Centenars de persones protesten a la Gran Vía de Madrid, després de fer-ho davant la seu del PP. (Foto: EFE)
Centenars de persones protesten a la Gran Vía de Madrid, després de fer-ho davant la seu del PP. (Foto: EFE)
Madrid

Protesta davant les seus del PP per exigir la dimissió del govern espanyol arran de les revelacions del "cas Bárcenas"

Col·lectius d'"indignats" lligats al moviment del 15-M s'han manifestat aquest dijous al vespre davant de les seus del PP de diverses ciutats de l'estat per exigir la dimissió del govern espanyol, arran de les últimes revelacions del "cas Bárcenas".

RedaccióActualitzat
Col·lectius d'"indignats" lligats al moviment del 15-M s'han manifestat aquest dijous al vespre davant de les seus del PP de diverses ciutats de l'estat per exigir la dimissió del govern espanyol, arran de les últimes revelacions del "cas Bárcenas". La convocatòria, nascuda a partir de les xarxes socials, ha congregat més de 300 persones al carrer Génova de Madrid, però també hi ha hagut concentracions en altres ciutats, com Barcelona.

Sortint del carrer Génova, els participants en la protesta han tallat la circulació d'alguns carrers del centre de Madrid, cridant consignes com "Dimissió, dimissió!", "Mans enlaire, això és un atracament" o "Cospedal i Rajoy, a Soto del Real".

La policia ha fet una primera càrrega a la plaça Cibeles, després que hi hagués un enfrontament entre alguns manifestants i el conductor d'un vehicle, que no podia passar perquè els indignats havien tallat la circulació. Més tard, cap a quarts de dotze, la policia ha tornat a carregar a la Gran Vía, on un centenar de persones havien tallat la circulació.

A València, quatre persones han estat detingudes i dos policies han resultat ferits durant els incidents que hi ha hagut.
Anar al contingut