Lleida

Preocupació a Lleida per les imatges d'un nen creuant un arc a 12 metres d'altura

Uns joves ho graven i esperonen el nen a travessar el pont

RedaccióActualitzat

Preocupants les imatges que apareixen en un vídeo que ja circula per les xarxes socials. S'hi pot veure un nen, d'entre 10 i 12 anys, travessant tot l'arc que hi ha a l'antiga Nacional-II a Lleida, a uns 12 metres d'altura i  sense cap mesura de seguretat. Un grup de joves el van enregistrar diumenge enfilant-s'hi, primer de quatre grapes i, després, com es va posar dret en el punt més alt i va acabar de recórrer la resta de l'arc i ho han penjat a YouTube.

No se sap la identitat del menor, que, per acabar la perillosa acció, va baixar corrent l'últim tram de l'arc metàl·lic que reforça la passarel·la d'accés als instituts del Camp Escolar.

En el vídeo, els joves que el graven esperonen el nen, des de la distància, a travessar el pont. N'hi ha un que diu "tant de bo caigui" o "cau, cau, cau per favor", mentre la resta se'n riuen. Finalment, l'elogien pel que consideren una gesta: "S'ha de tenir collons" i "olé".

El cas ja ha provocat polèmica. La subdelegació del govern espanyol, de qui depèn la infraestructura, diu que no té previst fer-hi res i apel·la a la responsabilitat dels joves. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut