Los Angeles

Oprah Winfrey deixarà el seu popular programa a finals del 2011

Oprah Winfrey tanca la paradeta el 2011. La popular i influent presentadora plega després de 25 anys en antena. La productora del programa, Harpo Inc., ha avançat que "The Oprah Winfrey Show" s'acabarà al setembre del 2011. Encara no se saben els motius d'aquest punt final, però podria tractar-se d'un simple punt seguit. Oprah Winfrey podria optar per passar el programa al seu propi canal de cable: Oprah Winfrey Network (OPN). Actualment el xou s'emet a la cadena ABC i és el programa de "talk show" més important, amb més audiència i amb més fidelitat dels Estats Units. De fet, Winfrey és l'opinadora més valorada del país.

Actualitzat
Oprah Winfrey parafrasejarà Josep Maria Bachs i el seu "tanquem la paradeta" el setembre del 2011. El seu programa a l'ABC, "The Oprah Winfrey Show", té data de caducitat després de 25 anys en antena. Segons ha anunciat la productora de l'espai, el xou complirà les dues temporades més que té signades i llavors plegarà. La mateixa Oprah Winfrey explicarà els motius d'aquesta decisió. Als Estats Units s'especula que la presentadora voldria dedicar-se al seu canal de televisió per cable, OPN.

El que és segur és que Winfrey no es retirarà, entre altres coses perquè la majoria dels seus conciutadans no l'hi permetrien. El seu xou és el de més èxit de la televisió, amb una mitjana de set milions d'espectadors.

"The Oprah Winfrey Show" es pot veure a més de 140 països i qualsevol persona que vol ser important als Estats Units presenta allà les seves novetats, siguin llibres, pel·lícules, cançons o candidatures a president. De fet, el suport d'Oprah Winfrey a Barack Obama és una més de les raons de la seva victòria. Winfrey, de 55 anys, està considerada la líder d'opinió més influent per als nord-americans i la revista "Forbes" la col·loca en el número 45 de la seva llista de persones més poderoses del món.
Anar al contingut