Natació

Ona Carbonell s'emporta el bronze en la prova de solo tècnic de natació sincronitzada dels Mundials de Barcelona

Primera final de les rutines de la natació sincronitzada i primera medalla per a Ona Carbonell. La nedadora ha rebut una puntuació de 94.400, que li ha donat el tercer esglaó del podi, darrere de la xinesa Huang Xuechen (95.500) i la russa Svetlana Romaixina, que ha fet valer el seu paper de favorita i s'ha emportat l'or, amb una puntuació de 96.800.

Actualitzat
Primera final de les rutines de la natació sincronitzada i primera medalla per a Ona Carbonell. La nedadora ha rebut una puntuació de 94.400, que li ha donat el tercer esglaó del podi, darrere de la xinesa Huang Xuechen (95.500) i la russa Svetlana Romaixina, que ha fet valer el seu paper de favorita i s'ha emportat l'or, amb una puntuació de 96.800. En quarta posició s'ha classificat la nedadora ucraïnesa Voloixina (92.200), i la japonesa Inui (91.900) ha estat cinquena. Svetlana Romaixina és la nova campiona del món.

Amb una coreografia molt personal, titulada "La veu del violí", Carbonell ha superat la nota de les preliminars, però la puntuació que ha rebut no ha estat suficient per superar les seves màximes rivals, la xinesa i la russa. La rutina de solo tècnic obliga les nedadores a fer sis elements tècnics, entre els quals hi ha quatre girs de 360 graus. Aquesta és la primera medalla mundial d'Ona Carbonell en l'exercici de solo i la primera de la delegació espanyola en aquests Mundials de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut