Bàsquet

Navarro participa en l'últim entrenament del Barça Regal i a Madrid pressionen els àrbitres

​El Barça Regal ha fet aquest dimarts l'últim entrenament abans de marxar aquesta tarda cap a a Madrid, on dimecres jugarà el cinquè i definitiu partit del "play-off" per la Lliga Endesa. La gran incògnita per a aquest partit és Joan Carles Navarro, que s'ha pogut entrenar tot i tenir un trencament fibril·lar a la cama dreta. A Madrid els homes de Pablo Laso, amb el tècnic al capdavant, alcen la veu per demanar un arbitratge just.

Actualitzat
El Barça Regal ha fet aquest dimarts al matí l'últim entrenament abans de marxar aquesta tarda cap a a Madrid, on dimecres jugarà el cinquè i definitiu partit del "play-off" per la Lliga Endesa. La gran incògnita per a aquest partit és Joan Carles Navarro, que s'ha pogut entrenar tot i tenir un trencament fibril·lar a la cama dreta.

Això, en altres circumstàncies, el convertiria en baixa segura, però el partit és decisiu per al títol de Lliga i, per tant, és possible que es forci i n'assumeixi els riscos. El mateix entrenador, Xavi Pascual, no l'ha volgut descartar i ha dit que s'esgotaran totes les opcions perquè pugui jugar.

A Madrid pressionen els àrbitres

Papers invertits a Madrid, on després d'haver criticat el Barça per les queixes arbitrals, ara són els homes de Pablo Laso, amb el tècnic al capdavant, els que alcen la veu per demanar un arbitratge just.

Rudy Fernández jugarà, tot i la falta d'encert des de la línia de tres punts. El 0 de 16 en triples del balear en el "play-off" final és, com a mínim, preocupant. Si aquest dimecres hi troba solució, el camí cap al títol serà una mica més complicat per al Barça.

El partit, començarà a les 22.00 i serà transmès en directe per TV3.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut